0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kysymykset ja vastaukset

Miksi minun pitäisi valita Pasante?

Pasante on Iso-Britanialainen merkki. Heidän valikoimansa koostuu laadukkaista kondomeista, liukuvoiteista ja nuolemislapuista. Meillä on laaja valikoima Pasanten tuotteita tarjottavana teille; suuria, pieniä, nystyrällisiä, juomutettuja, puuduttavia, maustettuja ja tuoksuvia kondomeja sekä tavallisia, maustettuja, himoa korottavia, tuoksuvia ja puuduttavia liukuvoiteita ja lateksi sekä lateksittomia nuolemislappuja.

Pasanten kondomeja ei ole testattu eläimiin, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä aineita. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat täysin hyväksyttyjä vegaanituotteita. Pasanten kondomit ovat 100% elektronisesti testattuja ja ne on käsitelty liukuvoiteella, joka ei tapa siittiöitä.

Pasanten liukuvoiteet ovat parabeenittomia, joka on potentiaalinen hormoneja häiritsevä säilöntäaine.

Meillä on kaikkea! Pasanten laaja valikoima kondomeja,liukuvoiteita ja nuolemislappuja mahdollistaa sen, että sinulla on mahdollisuus saada kaikki tuotteet mitkä tarvitset,sinun ja partnerisi suosikkimerkistä.

Miksi käyttää kondomia?

Kondomi on ainoa ehkäisyväline, joka suojaa sekä sukupuolitaudeilta, että raskaudelta. Koska kondomi on valmistettu joko lateksista tai muovista, se ei sisällä hormoneja, niinkuin monet muut ehkäisyvälineet tekevät. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki voivat käyttää kondomia ehkäisyvälineenä ilman että saavat mitään sivuoireita.

Hormonipohjaisten ehkäisyvälineiden käyttö (ehkäisypillerit, ehkäisykapselit, ehkäisyrenkaat, ehkäisylaastarit sekä ehkäisyruiskeet) voi tuoda mukanaan lukuisia riskejä. Monille aiheutuu pahoinvointia, seksihimon katoamista, mielialan vaihtelua sekä rintojen särkyä. Ehkäisypillerit sisältävät myös aineita, jotka voivat aiheuttaa aknea ja hirsutismia. Epätavallisia, mutta vakavia sivuoireita, joita ehkäisypillerit voivat aiheuttaa ovat verisuonitukos sekä halvaus.

Miten liukuvoiteenne toimivat ja miksi minun pitää käyttää liukuvoidetta?

Liukuvoiteet ovat hyvä tapa nostattaa seksuaalista himoa, erityisesti TLC Luben avulla, joka sisältää Damiana (Turnera diffusa) yrttiä. Keski- ja Etelä-Amerikan alkuasukkaat ovat kauan käyttäneet Damianaa himoa nostattavana valmisteena.

Meidän liukuvoiteemme ovat kaikki pH-tasapainoitettuja kehosi kanssa (pH 5), joka tekee sen, että ne antavat luonnollisen tunteen, eivätkä aiheuta poltetta tai kutinaa.

Liukuvoidetta on myös hyvä käyttää, jos naisella on vaikeuksia kiihottua tai tulla tarpeeksi kosteaksi, mikä voi johtua stressistä, imettämisestä,vaihdevuosista tai muista syistä. Vaikka ei kärsisikään kyseisistä oireista, voi silti käyttää liukuvoidetta, joka vähentää hankauksen tunnetta yhdynnän jälkeen ja tehdä taivaallisesta vieläkin taivaallisempaa.

Suosittelemme että käytätte liukuvoidetta anaaliyhdynnän yhteydessä, mieluusti Extran yhteydessä. Peräsuolessa ei ole limakalvoja ja tämän takia ei anna luonnollista liukukykyä.

Voit käyttää Pasanten liukuvoiteita kaikkiin kondomi malleihimme!

Mikä on nuolemislappu?

Nuolemislappuja käytetään seksuaalisesti tarttuvien tautien, sekä infektioiden ehkäisemiseen oraaliseksin aikana. Nuolemislappu on ultraohut lateksi tai lateksiton liina, joka laitetaan vaginan tai anuksen päälle. Lateksinuolemislappuja voi käyttää myös siksi, että ne ovat maustettuja ja niissä on raikas tuoksu.
 

Tilaukseen liittyviä kysymyksiä


En ole saanut mitään tilausvahvistusta

Tarkista sähköpostiosoitteesi ja odota muutaman minuutin verran, tarkista myös roskapostisi, ellei sähköpostisi tunnista meitä turvallisena sähköpostina. Jos olet varma siitä, että olet syöttänyt oikean sähköpostiosoitteen, mutta et silti ole saanut tilausvahvistusta, ota ystävällisesti yhteys meidän asiakaspalveluun.

Miten alennuskoodit toimivat?

Alennuskoodit ovat koodeja, joita voit saada meidän uutiskirjeistämme tai tykkäämällä Facebook-sivustamme. Alennuskoodeja ei voi yhdistää, vaan käyttää vain yksi / tilaus. Saadaksesi ilmaisen toimituksen, sinun tuotteiden yhteishinnan tulee ylittää 10€ sen jälkeen kun alennus on vähennetty.

Huomioi myös, että alennuskoodit ovat ajallisesti rajoitettuja ja ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Voimassaoloaika mainitaan alennuskoodin saamisen yhteydessä.

Tarvitseeko minun olla 18-vuotias tai vanhempi että saan asioida Pasante.fi:ssä?

Ei tarvitse, tuotteita voi tilata myös alle 18-vuotiaana. Maksutavaksi et kuitenkaan voi valita laskua, mikäli olet alle 18-vuotias.

Saat vastauksia tilauksista ja toimituksista Rahti ja Toimitusehdosta.