0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kondomiopas

- "Minä harrastan usein anaaliseksiä"
- "Erektioni ei pidä"
- "Kondomi istuu liian löysästi tai liukuu pois"
- "Olen lateksiallergikko"
- "Kondomi on liian tiukka tai painaa päälle"
- "Kondomin päälle pukeminen kestää niin kauan"
- "Tulen liian nopeasti"
- "Tunnen vähemmän kondomin kanssa"
- "En pidä mausta kun harrastan oraaliseksiä kumppanini kanssa" 

 

Minä harrastan usein anaaliseksiä

Anaaliseksin yhteydessä pitää muistaa käyttää runsaasti liukuvoidettä sillä anaalista puuttuu ¨luonnollinen¨ liukuvoide. Me suosittelemme Pasante Extra Safe kondomi ja Pasante TLC Lube liukuvoidetta.

Pasante Extra Safe ovat paksumpia kondomeja jotka ovat käsiteltyjä ylimääräis liukuvoiteella. Nämä sopeutuvat hyvin anaaliseksiä varten.

Pasante TLC Lube on vesi- ja silikonipohjainen liukuvoide joka pitää kauemmin kuin tavallinen vesipohjainen liukuvoide mikä on hyvä ominaisuus anaaliseksiä harrastaessa. Kaikkia liukuvoiteitamme voi käyttää minkä tahansa kondomin kanssa.


Erektioni ei pidä

Erektiohäiriöt ovat miehillä tavallisia ja ne eivät tarkoita sitä että olisi minkäänlaista ongelmaa. Erektiohäiriöt voivat johtua monesta eri asiasta kuten stressistä, väsymyksestä, tupakoimisesta, huumeista, alkoholista, lääkkeistä, uudesta kumppanista jne. Me suosittelemme Pasante Vibrating Ring penisrengasta! Pasante Vibrating Ring on tärisevä penisrengas jonka laitat peniksen juureen. Laitat yksinkertaisesti värähtelyn päälle nappia painamalla. Kun rengas tiukentuu juuren kohdalla niin erektio voimistuu. Voit myös laittaa värähtelyn päälle niin että nautinto lisääntyy!

 

Kondomi istuu liian löysästi tai liukuu pois

Käytät luultavasti väärää kokoa jos kondomi istuu liian löysästi tai liukuu pois peniksen päältä. Silloin suosittelemme että kokeilet Pasante Trim tai Pasante Unique kondomeja.

Pasante Trim on ohuempi kondomi joka istuu tiukemmin kun peruskondomi. Pasante Unique on one-size-fits-all kondomi koska se vetäytyy ruumiinlämmön ansiosta ja muotoutuu tarkalleen peniksesi mukaisesti.

 

Olen lateksiallergikko

Tavallisimmat oireet lateksiallergiasta ovat ihottuma ja ekseema. Jos huomaa että keho reagoi aineeseen jota esiintyy tavallisissa lateksikondomeissa niin me suosittelemme lateksittomia vaihtoehtoja kuten Pasante Uniquea ja Pasante Sensivaa. Lateksittomat kondomit ovat valmistettuja muovista ja ovat siksi kalliimpia kuin tavalliset lateksikondomit. Muovikondomeilla on toki se etu että ne johtavat lämpöä paremmin.

Pasante Unique on maailman ohuin kondomi joka on myös lateksiton! Pasante Unique on erityinen kondomi joka reagoi ruumiinlämpöön ja muotoutuu peniksesi mukaistesti. Tämä antaa sinulle täydellisen sopivuuden.

Pasante Sensiva on lateksiton peruskondomi.

 

Kondomi on liian tiukka tai painaa päälle

Kondomin kuuluu olla hiukan tiukka ja istua kunnolla peniksen päällä, muuten vaarana on se että se liukuu pois. Jos se mielestäsi painaa päälle liikaa niin me suosittelemme että kokeilet Pasante Large tai Pasante King Size kondomeja.

Pasante Large on leveämpi ja pidempi kondomi ja sen kuuluu olla ykkösvalintasi kun haluat suuremman kondomin. Pasante King Size on yksin markkinan suurimmista kondomeista ja sopii juuri sinulle joka olet hyvin varusteltu!

 

Kondomin päälle pukeminen kestää niin kauan

Kondomin päälle pukeminen ei 2-4 sekuntia kauempaa kestä. Kaikki on vain kiinni harjoittelusta. Harjoittele mieluusti kun olet yksin eikä sinun tarvitse tuntea mitään painetta. Jos kondomin päälle pukeminen on mielestäsi raskasta niin suosittelemme Pasante Unique kondomia.

Pasante Unique on maailman ohuin kondomi. Se on erittäin erikoinen kondomi koska sitä ei rullata päälle vaan se vedetään päälle. Kondomi on myös lateksiton ja reagoi ruumiinlämpöösi. Tämä takaa täydellisen istuvuuden.

 

Tulen liian nopeasti

On aivan normaalia omata käsitys siitä että tulee liian nopeasti, mutta, totuus on että keskiverto yhdyntä kestää ainoastaan muutaman minuutin. Jos haluaa pidentää nautintoa voi käyttää joko Pasante Delay kondomeja tai sitten Pasante Delay Gel geeliä.

Pasante Delay kondomit ja Pasante Delay Gel geeli sisältää erittäin pienen annoksen puudutus ainetta nimeltä lidokaiini (noin 1% verran). Pasante Delay kondomit toimivat siten että kondomin sisäpuolella oleva aine on puuduttava, sen vaikutus alkaa heti kun puet kondomin päällesi. Pasante Delay Gel geelin laitat terskan päälle ja odotat muutaman sekunnin että se saa kuivua ennenkuin puet kondomin päälle. Sekä Pasante Delay kondomit että Pasante Delay Gel geeli ei kumpikaan puuduta kumppaniasi.

 

Tunnen vähemmän kondomin kanssa

Jotkut tuntevat että kondomi pilaa herkkyyden. Asian laita on näin, koska olemme kaikki herkkiä eri tavalla ja reagoimme eri tavoin kosketukseen ja stimulointiin. Jos huomaa että tuntee vähemmän kondomia käytettäessä niin suosittelemme ohuempaa kondomia, tähän sopivat hyvin kondomit Pasante Unique tai Pasante Sensitive.

Pasante Unique on maailman ohuin kondomi! Pasante Unique antaa usein tunteen siitä että ei edes pidä päällään kondomia. Pasante Unique reagoi ruumiinlämpöösi ja muotoutuu peniksesi mukaisesti. Se on ainoastaan 0.015mm paksu, peruskondomiin verrattuna joka on 0.060mm paksu, Pasante Unique on lähes olematon.

Pasante Sensitive on ohuempi lateksikondomi lisättyä herkkyyttä varten.

 

En pidä mausta kun harrastan oraaliseksiä kumppanini kanssa

Oraaliseksi voi olla erittäin mukavaa molemmille kumppaneille, jos sen suorittaa oikealla tavalla. Ei pidä koskaan tuntea itsensä pakotetuksi oraaliseksiin, ei antamaan eikä saamaan, jos ei halua. Oraaliseksin maku voi vaihdella ja se voi riippua monesta eri asiasta kuten hygieniasta, mitä olet syönyt, tupakoimisesta jne.

Miehelle:

Että kaikki olisi vähän miellyttävämpää niin suosittelemme Pasante Strawberry Lube liukuvoidetta tai Pasante Mixed Flavoured Dams nuolemislappuja.

Pasante Strawberry Lube on vesipohjainen liukuvoide joka omaa mansikan maun. Pasante Mixed Flavoured Dams ovat maustettuja nuolemislappuja. Nuolemislappu on lateksiliina jonka asetat kumppanisi sukupuolen päälle oraaliseksin ajaksi. Nuolemislappu on alunperin tarkoitettu suojaamaan sukupuolitaudeilta mutta sitä käytetään nykyään myös oraaliseksin parantamiseksi.

Lateksiallergikoille suosittelemme Pasante Non Latex Dams nuolemislappuja.

 

Naiselle:

Että kaiken saisi vähän mukavemmaksi suosittelemme Pasante Mixed Flavours, Pasante Tropical Flavours, Pasante Fizzy Cola, Pasante Bubblegum Burst kondomeja sekä Pasante Strawberry Lube liukuvoidetta.

Meidän maustetuilla kondomeilla ja liukuvoiteilla sekä sinä että tyttöystäväsi voitte nauttia oraaliseksistä. Laajan valikoiman ansiosta makuja on monia elikkä hän voi valita vaikkapa mansikan, mustikan, suklaan, vaniljan, banaanin, mintun, ananaksen, kookoksen, mangon, kolan ja purukumin välillä. Odota innolla sitä että yhdessä selvitätte hänen lempimakunsa!