0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Meistä

Mikä on Pasante.fi

Pasante.fi on verkkokauppa, joka kuuluu kategoriaan intiimiterveystuotteet. Iso-Britannian suosituimpien kondomien valmistajan Pasante Healthcare Ltd:n kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta, voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisen valikoiman kondomeja,liukuvoiteita ja nuolemislappuja. Pasante Sensations ovat korkealaatuisia seksivälineitä.

Meidän tarkoitus on tarjota asiakkaillemme ainoastaan parhaita tuotteita kohtuulliseen hintaan huomaamattomalla toimituksella. Asia mikä erottaa meidät kilpailijoistamme on, että meillä ei ole kohtuuttoman korkeita hintoja tuotteillemme. Mielestämme talous ei saa olla esteenä, kun haluaa suojautua raskauksia tai sukupuolitauteja vastaan, siksi tarjoamme ilmaisen rahdin tilauksille, jotka ylittävät 10€.

Pasante.fi:tä johtaa yritys MaWe Trading (Y-tunnus 2529584-5), joka aloitti toimintansa vuonna 2013.

Valikoima

Pasanten laajan valikoiman ansiosta löydät varmasti jotain, josta on hyötyä sinulle asiakkaana. Syy siihen, miksi meillä ei ole muita tuotteita kuin Pasanten tuotteita on, että haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita korkealaatuisia tuotteita.

Meillä on sekä lateksi- että lateksittomia kondomeja kaikilla eri ominaisuuksilla, joista sinä asiakkaana voit hyötyä, liukuvoiteita eri toiminnoilla ja nuolemislappuja, jotka suojaavat infektioilta oraaliseksin aikana.

Jos sinulla on kysyttävää valikoimastamme, ota ystävällisesti yhteys meihin.

Tuotteet

Meillä on ainoastaan CE-merkittyjä tuotteita valikoimassamme. Kondomit ovat 100% sähköisesti testattuja. Meidän vesipohjaisia ja silikonipohjaisia liukuvoiteita voi hyvin käyttää meidän kaikkien kondomien kanssa. Kondomit on käsitelty liukuvoiteella, joka ei tapa siittiöitä, koska liukuvoiteet, jotka tappavat siittiöitä ovat todistetusti haitallisia eräille henkilöille.

Pasanten tuotteita ei ole testattu eläimiin, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä aineita ja ovat siksi täysin hyväksyttyjä vegaanituotteita!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota ystävällisesti yhteys meihin.

Asiakaspalvelu

Mietitkö jotain? Vastaamme sähköpostikirjeisiinne 24 tunnin sisällä.

Terveisin,
Mawe Trading