0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Toimitusehdot

Ilmainen toimitus

Yli 10€ tilaukset lähetetään rahditta ja huomaamattomasti Postitse!

 

Huomaamaton toimitus

Lähetämme tuotteet joko kirjeenä tai pakettina riippuen koosta ja painosta. Kirjeet ja paketit ovat täysin valkoisia tai ruskeita, eivätkä paljasta mitään sisällöstä. Postin sääntöjen mukaan MaWe Trading täytyy kuitenkin olla lähettäjän tiedoissa.

Tiliote, jonka saat, kun olet maksanut luottokortilla ei paljasta mitä tuotteita olet ostanut.

 

Toimitusajat

Tilaukset, jotka tehdään ennen kello 13:00 lähetetään samana päivänä ykkösluokassa tai kakkosluokassa ja tavallisessa tapauksessa saat toimituksen 1-4 päivän kuluessa, riippuen kuinka paljon töitä Postilla on juuri silloin. Pasante.fi ei ole vastuussa myöhästymisistä, jotka Posti on aiheuttanut.

 

Maksuehdot

Käytämme Klarna AB-maksupalvelua ja ne tukevat kaikkia maksutapoja.
Kaikki hinnat mainitaan, myös alv.

Avokauppa / palautusoikeudet

Sinulla on 2 viikon (14 päivää) palautusoikeus tuotteillasi. Jos rekisteröidyt verkkokaupassamme, saat 30 päivän palautusoikeus. Tämä pätee ainoastaan suljettuihin ja ehjiin pakkauksiin. Tämä ei koske erilleen pakattuja tuotteita.

Palautusosoite:  MaWe Trading
                              Pasante.fi
                              Rosenbackvägen 1
                              64200 Närpiö

Ota välittömästi yhteys meihin, mikäli pakkauksesi on rikki tai siinä on muita puutteita.

 

Jälkitoimitus

Jälkitoimitetut tuotteet tarkoittavat tuotteita, joita meillä on valikoimassa, mutta joita emme ole vielä saaneet varastoomme. Kirjoitamme tuotesivulle, mikäli tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, koska uskomme saavamme uuden erän kyseistä tuotetta. Mikäli tilaat tuotteen, joka toimitetaan jälkeenpäin, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja kysymme haluatko odottaa tuotetta vai haluatko valita toisen tuotteen.

 

Viimeinen käyttöpäivä

Kondomit, liukuvoiteet ja nuolemislaput ovat kaikki tuoretuotteita. Kondomit ovat käyttökelpoisia 4 vuoden ajan. Mikäli meidän tuotteiden viimeinen käyttöpäivä lähestyy, niin huomautamme asiasta tuotesivuillamme.