0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuumia seksivinkkejä

Kuumia seksivinkkejä – Miehelle ja naiselle

Erotiikka

Tunnetteko sen että seksielämänne on kuihtumaisillaan, vai haluatteko muuten vain lisätä tulisuutta makuuhuoneessa? Tässä jutussa käymme läpi eräitä yksinkertaisia seksivinkkejä joita kuka tahansa voi käyttää, parantaakseen seksielämäänsä!

Hyvä esileikki = hyvää seksiä

Esileikki on jotain mitä monet aliarvioivat ja mihin laitetaan sekä käytetään aivan liian vähän aikaa. Miehillä on vähemmän tarvetta esileikeistä koska miehiltä vaaditaan vain erektiota. Naiset toisaalta tarvitsevat hivenen enemmän aikaa päästäkseen ”tunnelmaan”.

Että yhdynnästä tulisi vieläkin nautinnollisempi molemmille vaaditaan reilusti esileikkiä että molemmat olisivat mahdollisimman kiihottuneita penetraatiota varten. Jos ei nainen ole tarpeeksi kiihottunut tai kostea kun yhdyntä alkaa niin hän voi usein tuntea kipua alussa, tämän mies voi myös tuntea. Jos nainen nauttii enemmän niin mieskin nauttii enemmän. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo – Tämä pätee myöskin seksiin!

Mikä on esileikki?

Sääntöjä ei ole olemassa sille että mikä määrää esileikin. Esileikki on tärkeä ainesosa joka johtaa sinun ja kumppanisi kiihottumiseen.  Esileikki voi olla lähes mitä tahansa; kuiskaaminen toisen korvaan, suutelua, koskettelua, hierontaa tai seksikkäistä asioista keskuttelemista kuten eri asennot tai siitä puhuminen että mikä saa sinut tai kumppanisi kiihottumaan. Kerro kumppanillesi mikä saa sinut kiihottumaan, miten hän muuten tietäisi? Ole luova! Uskalla miettiä rajojen ulkopuolella mikä tulee esileikkeihin.

Tässä meillä on erilaisia vinkkejä sille että mitä voi tehdä esileikin aikana:

- Vinkki miehelle: Tee kondomista osa esileikkiä. Silloin teidän ei tarvitse pitää tätä raskasta ”paussia” esileikin ja itse yhdynnän välissä kun mies aikoo pukea kondomin ylleensä. Tehkää siitä seksikäs juttu sen sijaan!

- Käyttäkää liukuvoidetta hierontaöljynä. Liukuvoide on kerrassaan loistava väline esileikin aikana, ei ole mitään kiihottavaampaa ja seksikkäämpää kuin kumppanisi käsien tunteminen omalla kehollasi kun ne liukuvat edes takaisin koko kehollasi! Ostovinkkejä: Pasante TLC Lube, kyseinen liukuvoide sisältää myös Damiana yrtin jota pidetään kiihottavana yrttinä!

Erogeeniset alueet. Erogeenisilla alueilla tarkoitetaan alueita keholla jotka ovat herkkiä kosketukselle. Keholla on monia eri erogeenisia alueita, rintoja ja sukupuolta lukuunottamatta.

- Kädet – sormenpäät sisältävät lukuisia hermosoluja jotka ovat herkkiä kosketukselle.
- Jalat ja varpaat – jalkahieronta!
- Jalat – sisäreisi ja polven takaosa ovat alueita jotka ovat erittäin herkkiä kosketukselle.
- Korvat – kun nuolet tai imet korvannipukoita voit saada kumppanisi mielettömän kiihottuneeksi
- Kurkku – kurkku, niska ja myös solisluut ovat herkkiä alueita.
- Rinnat – tiesitkö että miehen nännit ovat yhtä herkkiä kuin naisen?
- Mies – terska on miehen herkin alue.
- Nainen – klitoris on naisen herkin alue.

 

- Käyttäkää ruokaa. Kermavaahtoa, hunajaa, suklaata… Vain mielikuvitus on rajana sille että mitä voitte tehdä!

- Striptease. Vuorotelkaa strippaamisen suhteen toisillenne, anna kumppanillesi oikein seksikäs sylitanssi, minkä aikana sinä otat erittäin sensuaalisesti yhden vaatteen kerralla päältäsi.

- Onko teillä tapana pitää lamppu pimeänä rakkaudenteon aikana? Laittakaa se päälle niin näette toisenne upean kauniit kehot!

- Käyttäkää jäätä. Laita jääkuutio suuhun tai sormien väliin ja liikuta sitä kumppanisi erogeenisilla alueilla!

- Leikkikää totuutta tai tehtävää. Valitkaa vain tehtävä.                                                                                                   

- Alusvaatteet. Yllätä kumppanisi uusilla seksikkäillä alusvaatteilla. Erittäin seksikästä.                                                       

- Aloittakaa esileikki ennen kuin edes olette tavanneet. Lähetä seksikäs mutta silti ”viaton” kuva itsestäsi ennen kuin tapaatte. Pientä flirttailua viestitse tai puhelimitse. Kerro erittäin tarkasti mitä aiot tehdä / mitä haluat kumppanisi tekevän sinun kanssasi kun tapaatte.                                                                                            

- Kosketelkaa toisianne kaikkialla, muttei vyön alapuolella. ”Kiusaa” kumppaniasi siihen asti kunnes hän ei enään voi vastustaa kiusausta. Täydellinen tapa lisätä seksuaalista jännitettä!                                                      

- Jätä alusvaatteet. Anna kumppanisi huomata, kertomatta hänelle ettei sinulla ole alusvaatteita!

Niin sanotusti, ainoastaan mielikuvitus on rajana sille mitä voi tehdä esileikin aikana. Olkaa rohkeita ja seikkailullisia ja ottakaa selvää mikä saa juuri teidät kiihottumaan!

 

Lisätkää seksin tulisuutta uusilla ideoilla!

 suihku

Tuntuuko seksi tylsältä? Onko se vain samaa koko ajan, hän aloittaa edestäpäin, sitten takaatapäin ja sitten ehkä edestäpäin uudestaan ja sitten ollaan valmiita? EI ! Aivan niin kuin esileikin aikana niin vain mielikuvitus on rajana sille mitä voitte tehdä. Kommunikoikaa toisenne kanssa. Uskaltakaa lisätä tulisuutta!

Harrastakaa seksiä jossain muualla kuin sängyssä. Harrastakaa seksiä pöydän päällä tai lattialla (käyttäkää tyynyjä tai peittoja makuualustana, muuten voi olla epämukavat oltavat). Seksi suihkussa on myöskin erittäin kuumaa. Ja raikasta.

Sammuta puhelin kun aiotte harrastaa seksiä. Puhelin joka soi kesken seksin on kova tunnelmantappaja. Sen sijaan voit laittaa rauhallista musiikkia soimaan, sytytä tuoksukynttilä ja harrastakaa intohimoista seksiä.

Seksiasennot eivät ole hankala juttu. Seksin tavoite on saada penis naisen sisälle, mitenkä sen toteutat on sinun päätettävissäsi. Kaikki tavat ovat hyviä paitsi ne huonot. Sano kun mielestäsi olette löytäneet hyvän asennon. Kerro kumppanillesi kuinka ihanaa se mielestäsi on, se on taatusti arvostettua, tai sitten voit myös äännellä että hän kuulee kuinka paljon sinä oikein nautit! Lisättyä stimulointia naisen osalta saa jos jompikumpi teistä koskettelee klitorista yhdynnän aikana. Ja yritä myös pitää tasainen rytmi. Miehet usein haluavat nopeuttaa tempoa kun nautinto kasvaa kun taas tutkimukset ovat näyttäneet että naiset stimuloituvat parhaiten tasaisesta rytmistä, orgasmiin saakka.

Jos miehellä on ongelmia että hän laukeaa liian aikaisin niin löytyy muutamia konsteja millä voi estää tämän. Jos puristaa peniksen juurta voi joskus kestää kauemmin. Meillä on myös kondomeja ja liukuvoiteita jotka tekevät sen mahdolliseksi että mies kestää kauemmin, katso Pasante Delay ja Pasante Delay Gel tuotteita.

Vaihtelu on seksin avainsana. Kokeilkaa eri asioita! Jättäkää alusvaatteet päällenne joskus, harrastakaa seksiä spontaanisesti, kokeilkaa uutta kondomia,käyttäkää liukuvoidetta, ihan mitä tahansa! Muistakaa myös että kommunikaatio on erittäin tärkeää! Puhu kumppanillesi ja keskustele siitä mistä pidätte, älä oleta että hän tietäisi sen tuosta vain.